CHECKLIST KAHWIN PDF

Panduan perbelanjaan perkahwinan 1. Perbelanjaan dari RM10, — 20, Jumlah sebanyak ini adalah perbelanjaan yang agak mewah bagi pengantin lelaki. Perbelanjaan sebanyak Rm20, — 30, Jumlah yang dikeluarkan adalah mewah untuk majilis perkahwinan di rumah. Jumlah ini masih tidak padan jika dilakukan di hotel atau taman kerana jumlah tersebut masih belum cukup atau korang terpaksa pinjam daripada kaum keluarga. Walau bagaimanapun, korang tetap boleh meraikan majlis perkahwinan di rumah dan cukup untuk membuatkan pasangan gembira dengan jumlah bajet sebanyak ini. Perbelanjaan sebanyak Rm30, — 40, Jumlah ini adalah jumlah maksimum untuk majlis di rumah.

Author:Vudojinn Moogur
Country:Mongolia
Language:English (Spanish)
Genre:Science
Published (Last):27 June 2015
Pages:246
PDF File Size:7.18 Mb
ePub File Size:12.49 Mb
ISBN:781-9-39339-848-3
Downloads:31090
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:Kazitaur



My petik je nak ape heheh tapi yang lelaki ni dahlah kita balas kat dia kemain banyak pening gaklah mula-mula tatao nak bagi apa. Barang untuk perempuan rasanya dah okay cuma yang jenis makanan, sireh tu boleh lah disediakan dekat nak majlis nanti. Barang-barang untuk bakal suami tu ada yang tak complete lagi. Bukan apa, enchek tunang ni tak suka sangat barang-barang bagi kat dia, kalau boleh nak semua makanan je.

Itupun adalagi yang tak beli tu… sket hari lagi la gi beli. Seumur hidup sekali wooo mestilah nak kelihatan cantik ye dak? Haaaa part ni adalah antara mula-mula yang My survey. Jenis My takdelah cerewet sangat. Janji make up ok, baju ok, harga ok.. My on je. Lagipun My tak dan nak selalu balik johor tu gi survey semua mak andam. My dah pun decide nak ambil mak andam mana. Dah deal pakej yang macam mana. Untuk majlis My nanti dia akan tempahkan baju baru khas untuk My….

Si kawan baik ni juga adalah teman serumah My hehe. Tapi tatao lah dia boleh atau tidak. Bunyinya macam segan-segan je nak jadi pengapit My.. Plan nak buat 3 tingkat. N My nak habiskan kesemuanya! InsyaAllah lagi sebulan baru boleh dapat… Korang nak ke? Kalau My bagi kad jemputan konfem datang ke? Tak pakai inai bukan pengantin lah namanya kan. Tapi masalahnya dari mana My nak dapatkan pokok inai tu. Kalau kecik-kecik dulu My tahulah mana nak cari tapi sekarang pokok inai tu pun dah tak ada…-.

Nak buat sendiri takut tak menjadi plak. Inai haruslah merah menyala baru semangat nak bersanding hehe. Malam berinai? So, tinggal nak booking n beritahu scallop kaler apa je nanti..

JUNAIO AR PDF

Cari Senarai Checklist Kahwin? Ada Contoh & Boleh Download Di Sini!

Anda baru bertunang? Di sini kami sediakan senarai lengkap ataupun checklist panduan untuk merancang kerja kahwin khas untuk anda. Kerja kahwin ni memang sangat banyak dan remeh. Kami dah senaraikan dari sebesar-besar sehingga sekecil-kecil perkara, dari anda mula bertunang sehingga balik dari bulan madu.

DHAMMIC SOCIALISM PDF

Checklist Bajet Kahwin Untuk Bakal Pengantin Lelaki & Perempuan

Gardagor Akaun WeddingWire percuma anda termasuk: Tandai sebagai tidak sesuai. Drop us a note at support weddingwire. Undur untuk hari besar anda dengan undur perkahwinan turun temurun yang Checkklist Ia boleh disesuaikan dan boleh diakses dari mana-mana sahaja! Vendors include wedding photographers, wedding florists, wedding catering, wedding DJs and much more. Download Wedding Planner by WeddingWire, the wedding planning app couples trust to get things done.

Related Articles